Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Елина

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Елина
Коментари Харесай

Подаряваме ви противостареещи капсули Premium на Lierac

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Елина Горанова

..............................................................................................................................................................

Често желаеме да спрем времето, да го върнем обратно понякога и да натиснем бутона пауза, изключително във връзка с кожата ни, където много очевидно оставя следите си. За благополучие, козметичната промишленост съумява да ни помогне, в случай че не да спрем, то най-малко да забавим процеса на стареене и да одобряваме времето с необятна усмивка, без да се тормозим от фините бръчици, които се образуват по лицето ни.

Виновник за усмивките ни е анти-ейдж серията на Lierac , която се грижи за кожата ни както извън, по този начин и от вътрешната страна. И до момента в който нежните текстури на крема и серума доставят своята доза подхранваща грижа върху лицето ни, то капсулите възвръщат естествените функционалности на кожата посредством вътрешен банкет. Приемат се по 1 дневно, а една опаковка съдържа задоволително капсули за едномесечен курс.

Затова взехме решение да ви подарим тъкмо това, като е изцяло задоволително да се регистрирате в Клуба на девойките , с цел да спечелите. Богати на скъпоценни масла, витамини и минерали, капсулите оказват помощ за ефикасната отбрана на кожата от оксидативния стрес. Освен това покачват дермалната и епидермалната регенерация, като възвръщат тъканите. Сред дейните съставки, които включват в себе си, са хиалуронова киселина за повече компактност, колаген за резистентност и разтегливост, витамин Е и селен за отбрана от оксидативен стрес, арганово масло за поддържане и масло от пореч за оптимална хидратация. Само след няколко дни тенът на лицето става по-равен, бръчките по-малко забележими, а лицето наподобява по-свежо, витално и без неприятните признаци на стареене.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР